top of page
IMG_2780_edited.jpg

FENNA

Fenna is een liefdevolle bruine Barbet, is geboren op 21 augustus 2018. Voor ons was het een eerste kennismaking met dit ras. Echter, hebben wij wel altijd honden gehad binnen ons gezin. Vanaf het moment dat Fenna onderdeel is geworden van ons gezin, heeft ze een grote rol gespeeld door haar blije maar ook rustige en evenwichtige karakter. Voor ons geldt dan ook: ‘één keer een Barbet, altijd een Barbet’. Ondanks dat ze het liefst de hele dag bij je wil zijn, is ze gewend om een aantal uurtjes alleen te zijn wanneer nodig. Fenna heeft dan ook naast haar puppytraining verschillende vervolgtrainingen gevolgd. Het samen activiteiten ondernemen is van belang voor de hond en ook voor de binding met de baas, gezien het feit dat Fenna nieuwsgierig is naar andere honden en dieren. Fenna en onze katten liggen regelmatig bij elkaar en een klein neusje geven bij binnenkomst kan niet ontbreken. Ook tijdens het wandelen is het vertrouwd om haar los te laten lopen, aangezien de grootste focus van Fenna altijd op haar baasjes ligt, dit komt mede door haar gevolgde trainingen. Verder, is ze gewend overal mee naartoe te gaan waardoor ze gemakkelijk mee kan naar restaurants en andere openbare gelegenheden. Al met al, is Fenna een sociale, vrolijke en relaxte hond die een onmisbare rol heeft in ons gezin.

FENNA'S OMGEVING

Fenna is opgegroeid op ons woonboerderijtje in Stiens, nabij Leeuwarden. Doordat er een klein weilandje achter het huis ligt, is er genoeg ruimte voor haar om rond te lopen en te spelen. Daarnaast zijn er in de omgeving een aantal plekken waar ze lekker los kan lopen, langs de bosrand of door de weilanden. In de afgelopen jaren is Fenna omringd met andere dieren en mensen. Dit heeft er voor een goede relatie gezorgd met onze katten en geeft ze af een toe een neusje aan de schapen door het hek. Daarnaast is ze ook gewend om mee de stad in te gaan doordat we haar regelmatig meenemen naar het terras in Leeuwarden of Groningen. Hierdoor is er een goede combinatie ontstaan tussen een stedelijke en groene omgeving.

Schermafbeelding 2021-11-28 om 13.20_edited.jpg
Frodo x Mila.jpeg

FENNA'S FAMILIE

Fenna Fleuri is afkomstig uit de kennel: Barboucles sur Meuse. Is dochter van teefje Barboucles sur Meuse Amelie Davi en reu Rosa Dinky van Horssens Heerlijkheid.

Onze Barbet Fenna: Onze diensten
bottom of page